Сортиране за интуитивност: практически тренинг за проектиране на разбираеми структури и навигации??нтуитивно сортиране: практически тренинг за проектиране на разбираеми структури и навигации

 


Сортиране за интутивност: проектиране на разбираеми структури и навигации

5 юни 2014

14:00 до 18:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Този тренинг ще покаже как може да се проектират интуитивни и разбираеми структура и навигация. Ще бъде демонстрирано как сортирането е отличен метод за събиране на индивидуални мнения и изпробване на начини за организиране на съдържанието и поведението на продукти.
Ще видите как сортирането помага да се подобри производителността и успеваемостта на потребителите и така да се направят сайтовете и приложенията по-лесни за ползване, по-прости, по-интуитивни, по-бързи и по-безопасни за навигиране.

Сортирането е подходящо за:

Основни теми:


Ще разберете също, че има различни видове сортиране, всеки със силните и слабите си страни. Ще чуете за анализ на струпвания (клъстерен анализ) и дендрограми и ще се научите да ги разчитате и разбирате. Като цяло, ще станете по-добър дизайнер.


За кого е този тренинг?

Лектор

Димитър СимовДимитър Симов (Джими) вярва, че информационните технологии могат да бъдат ползваеми.

През 1998-ма книгата „Нещата, които ни правят умни“ променя живота му. Започва да се занимава професионално с ползваемост и основава първата консултантска фирма за ползваемост в България. Джими обича да популяризира ползваемостта и да обучава и напътства в сферата на потребителското изживяване. Харесва му да учи нови неща – включително ПМ.
        

Място

София, Кемпински Хотел Зографски
Към карта в bgmaps.bg

Цена

300 лв. с ДДС.


Запишете се