Тренинг за проектиране с Axure

Практически тренинг за работа с Axure: тънкости и трикове за употребата муТренинг за проектиране с Axure

 

Тренинг за проектиране с Axure

5 юни 2012

09:00-13:00 часа

Цена 250 лв. с ДДС


Запишете се

 

Тема


Да опитомим Axure!

Axure е инструмент за прототипиране на интерфейси и взаимодействия. Димитър Симов (Джими) го ползва от 2007. Axure му позволява да симулирам почти всичко, което може да си представите. С Axure дори е проектирал дома си. Целта на този тренинг е да покаже как работи и за какво може да се ползва Axure.

Ще научите как да:

За кого е този тренинг?

Тренингът е подходящ за вас, ако позицията, която заемате съдържа комбинация от следните думи: Креативен, бизнес, изживяване, графичен, анализатор, информационен архитект, взаимодействие, дизайнер, интерфейс, директор, проектен инженер, продуктов мениджър, ползваемост, уеб, визуален.

Тренингът не е за начинаещи. Ако сте начинаещ с Axure, или никога не сте чували за него, изтеглете го, инсталирайте и си поиграйте с него около 45 минути. Сега вече имате необходимия опит, за да посетите тренинга:-)))

Лектор

Димитър СимовДимитър Симов (Джими)

консултант по ползваемост и проектант на потребителски интерфейси

Димитър работи в областта на ползваемостта, дизайн на взаимодействието, осигуряване качеството и потребителска документация от 1997. Той е опитен анализатор по ползваемост и потребителското взаимодействие.

 

Място

х-л Радисън, 5 юни, 09:00-13:00 часа
София, пл. Народно събрание 4.
Към карта в Bgmaps

Цена

250 лв. с ДДС


Запишете се