Тренинг за проектиране на усещане за място: Практически мултифункционален дизайн

Как да проектираме дизайн, който ни дава усещане за място? Какво е важно, за да оставим следа от информация, по която да водим потребтелите и не ги изгубим?Проектиране на усещане за място: Практически мултифункционален дизайн

 Проектиране на усещане за място: Практически мултифункционален дизайн

4 юни 2014

14:00 до 18:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС 

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Тренингът ще демонстрира как може да се проектира усещането за място в дизайна, който създаваме. Ще бъдат засегнати темите за UX дизайн и информационна архитектура.

Основни теми:
 


За кого е този тренинг?

Тренингът е подходящ за всеки, който участва в разработването на дизайн за повече от една среда (web, mobile, kiosk, print).

Лектор

Катрин ПарксАндреа Ресмини

Андреа е асистент професор в J?nk?ping International Business School, в Йонкьопинг, Швеция.
Той е професионалист ICT от 1989 и практикуващ информационен архитект от 1999. Андреа има магистърска степен по архитектура и индустриален дизайн от Politecnico di Milano и докторска степен по правна информатика от Alma Mater Studiorum Университета в Болоня, ??талия. Той е главен редактор на Journal of Information Architecture, и 2 поредни мандата президент на Information Architecture Institute. Заедно с Лука Росати, Андреа е автор на Pervasive Information Architecture: Designing Cross-Channel User Experiences (Morgan Kaufmann, 2011). Тази пролет предстои да излезне новата книга на Андреа - Reframing Information Architecture. Сайтът на Андреа е andrearesmini.com.

 

Място

София, Кемпински Хотел Зографски
Към карта в bgmaps.bg

Цена

300 лв. с ДДС.


Запишете се