Картографиране на взаимодействието

Полудневен практически тренинг.Картографиране на взаимодействието

 

 

Полудневен тренинг

Картографиране на взаимодействието

4 юни 2015

14:00 до 18:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС  

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Да се открият допирни точки между клиентите и бизнеса е първата стъпка в създаването на продукти и услуги с истинска стойност. Визуалното представяне на очакваните резултати може да открие нови възможности за подобрения и растеж. Графичното представяне и подреждането на резултатите в диаграми дава възможност на бизнеса да се фокусира по-ясно при вземането на решения, които въздействат на продукта.

Диаграмите имат 2 компонента: 1 - улавят поведението на клиентите и 2 - отразяват бизнес процесите. Припокриването на тези два компонента разкрива взаимодействието между тях. Чрез визуалното представяне на потребителския опит и бизнес целите, изпълнителите са по-наясно какво се очаква от продукта и кои са точките на пресичане, за да има той стойност.

Този тренинг ще покаже как да обърнете нагласите на клиентите, за да добият реална представа и наблюдават проектирането на продукти и услуги, като използват диаграми. Ще научите принципите и техниките за откриването на съответствия. След това ще погледнем по-отблизо две по-специфични диаграми: карта на потребителското взаимодействие и схеми на модели на поведение. Ще научите как се провеждат необходимите научни изследвания за тях, как се картографират елементите във всяка диаграма и как да ги ползвате в практиката си. Като резултат, в края на тренинга трябва да умеете да създавате диаграми и да ги проповядвате.

Ползи:
Въведение в опита с карти;
??ницииране на проект;
Провеждане на научни изследвания;
??люстриране на карта;
Стратегии за екипи, които са опитни с карти;


Лектор

Джим КолбахДжим Колбах е известен автор и лектор по потребителско взаимодействие, информационна архитектура и стратегия.


Работил е за известни компании като eBay, Audi, SONY, Elsevier Science, Lexis Nexis, и Citrix. Преди да се завърне в САЩ, Джим живее 15 г. в Германия и е съосновател на Европейските конференции по информационна архитектура. Съосновател е и на IA Konferenz - водещо събитие за UX дизайн в Германия. През 2007 г. Джим публикува първата си книга: Designing Web Navigation (O'Reilly, 2007). Той блогва в experiencinginformation.com.

Място

х-л Холидей ??н.
София, бул. Александър Малинов 111.
Към карта в Bgmaps

Цена: 300 лв. с ДДС


Запишете се