Хора и процес

Практически тренинг за процеса на проектиране и ефективната комуникация в работна средаХора и процес


 

Хора и процес - тренинг

6 юни 2013

14:00 до 18:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС  

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Първата част на тренинга ще наблегне на процеса на проектиране и хората, които участват в процеса, повечето от тях извън организацията и екипа ви. Ще се демонстрира как уменията и съдействието ви може да повлияе на работата им и индиректно на потребителското взаимодействие. Ще научите как да документирате процеса на взаимодействие и как това може да ви помогне да продадете по-добре проекта.
Втората част на тренинга ще ви демонстрира как успешно да комуникирате между различни заинтересовани страни. Ще научите за концепцията за различните стилове на комуникация, как да определите своя стил и този на колегите ви. Ще разберете как да адаптирате стила си спрямо другите, за да бъдете чути и предотвратите евентуални конфликти.

В този полудневен тренинг ще научите:

За кого е този тренинг?

Дизайнери на потребителското изживяване и хора около процеса на проектиране, от консултанти по ползваемост до проджект мениджъри, фронд енд дивелопъри и дизайнери.
Фокусът на тренинга е да научите кой е най-добрият процес на проектиране за вашия екип и колко е важна комуникацията, за да общувате ефективно в работна среда.

Лектори

Бирджит ДжибъргърБирджит Джибъргър

Бирджит е Криейтив директор на взаимодействието на свободна практика Тя се опитва да създава храмония между функционалност и естетика и да намира баланс между бизнеса и потребителските изисквания. С 16 годишен опит в САЩ и Европа, Бирджит е изградила умения за междуличностно общуване и може да бъде лидер, което й помага в междукултурната и многофункционална среда.

Питър БурсмаПитър Бурсма

Питър е директор проектиране на взаимодействието и консултант по процеси на проектиране. Той има над 15 години опит в проектиране на сложни, интерактивни, дигитални системи. Провежда потребителски проучвания и оценка на ползваемостта, които помагат за идентифициране на бизнес изискванията. ??ма опит с документиране на процеса на взаимодействие, оптимизация и насърчаване на екипи, едновременно в и извън организациите. Питър е лектор в много интернационални конференции и тренинги за потребителско взаимодействие, а за някои е помогнал и организационно.

 

Място

х-л Холидей ??н
София, бул. Александър Малинов 111
Към карта в Bgmaps

Цена

300 лв. с ДДС
Запишете се