Тренинг за отзивчива информационна архитектура

Практически тренинг за проектиране на отзивчива информационна архитектураТренинг за проектиране на отзивчива информационна архитектура


 

Тренинг за отзивчива информационна архитектура

5 юни 2013

9:00 до 13:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Отзивчив дизайн (responsive design) и мобилен преди всичко (mobile first) са хитови фрази за уеб бранша. ?? двете изискват да покажем все по-малко съдържание на устройства с малки екрани – но как решавате кое да покажете и кое да скриете?

 

В този полудневен тренинг ще научите:

Как се прилагат принципите на информационната архитектура в отзивчив дизайн, за да се осигури удовлетворяващо и успешно потребителско изживяване.

За кого е този тренинг?

Той е насочен предимно към дизайнери, проектанти и продукт мениджъри - хора, които искат да разберат по-добре как се правят мобилни продукти с отзивчив дизайн.

Лектор

Мартин БеламМартин Белам

Мартин Белам е основател на Emblem, дигитална агенция за консултации и обучения по потребителско изживяване, информационна архитектура. ??ма 10+ години опит в изграждане на дигитални и мобилни продукти за брандове като Гардиън, Сони, Водафон и БиБиСи, а сега работи с клиенти в сферата на медиите, изкуствата и културното наследство. Пише за UX, журнализъм и дигитални медии за Гардиън и за своя блог currybet.net.

 

Място

х-л Холидей ??н
София, бул. Александър Малинов 111
Към карта в Bgmaps

 

Цена

300 лв. с ДДС


Запишете се