Съблазнителен дизайн на взаимодействието

Как да проектираме приложения и сайтове, които са атрактивни за потребителите и ги въвличат във взаимодействие. Съвети и трикове от психологията, които ще направят дизайна неустоим.Как да проектираме дизайн, който съблазнява потребителите в процеса на взаимодействие.


 

Съблазнителен дизайн на взаимодействието

6 юни 2013

9:00 до 13:00 часа

Цена 300 лв. с ДДС 

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Практически тренинг за проектиране на сайтове и приложения, които съблазняват потребителите в процеса на взаимодесйтвие. Ще демонстрира как дизайнът може да създава усещане за новаторство, ентусиазъм и успех и да въвлича потребителите с игри :)

По време на тренинга участниците ще използват, подбрани от Стивън Андерсън приложни съвети и трикове от психологията  от т.нар. Mental Notes card deck , за да правят сайтовете много по-привлекателни за потребителите :)

 

В този полудневен тренинг ще научите:

За кого е този тренинг?

Дизайнери, разработчици, продуктови и маркетинг мениджъри - всеки един, който участва в процеса на разработка на сайтове и приложения. Фокусът на този тренинг е как да проектираме поведение - център, който може да обедини различни на пръв поглед екипи.

Лектор

Стивън АндерсънСтивън Андерсън

Стивън Андерсън е международно известен лектор и консултант от Далас, САЩ.
 
Той е създател на картите Mental Notes card deck, инструмент, който помага да се внедри психологията в създаването на интерактивен дизайн. Той е автор на редица кники, сред които Seductive Interaction Design, която отговаря на въпроса “Как да накараме хората да се влюбят в приложенията ни?”
Между публичните си изяви и работата по проекти, Стивън предлага тренинги, които учат как да се работи в креативен екип, как да се визуализира взаимодействие и да се подобрява потребителското изживяване.

 

Място

х-л Холидей ??н
София, бул. Александър Малинов 111
Към карта в Bgmaps

Цена

300 лв. с ДДС 
Запишете се