UX инструменти

Целодневен тренингUX инструменти

 


Целодневен тренинг
UX инструменти

3 юни 2015

9:00 до 18:00 часа

Цена 400 лв. с ДДС  

 

Запишете се

 

За какво е този тренинг?

Потребителски ориентираният дизайн създава дългосрочна стойност за всички фирми - от стартиращи предприятия до най-печелившите според класацията на Fortune 500. В този целодневен тренинг ще научите кои са основните инструменти за извличане на потребителски опит и как те работят заедно, за да повишат удовлетвореността на клиентите и се увеличи възвращаемостта от проектите ви.

Какво ще научите?

Ще споделя с вас някои нови ефективни техники от моята фирма, FatDUX, които няма да намерите в нито една книга. Това е истинска работилница и нашият ден заедно ще бъде белязан от много практически упражнения. Те не са само забавни, но ще ви научат как да ползвате основните UX инструменти, за да предложите по-голяма стойност за вашия работодател или клиенти още на следващия ден.


За кого е този тренинг?

Дизайнери и UX професионалисти, които са начинаещи в сектора. Моля, обърнете внимание, че ако сте присъствали на тренонга ми през 2014 г., "Елементите на сървиз дизайна", ще видите много повторения. Това е така, защото инструментите за UX дизайн и услуги са едни и същи.

Лектор

Ерик РайсЕрик Райс, Партньор във FatDUX Group.


Ерик е изпълнителен директор на базираната в Копенхаген FatDUX Group, която проектира интерактивно онлайн и офлайн съдържание. Компанията поддържа офиси в Европа и Северна Америка.

 

Място

х-л Холидей ??н
София, бул. Александър Малинов 111
Към карта в Bgmaps

Цена: 400 лв. с ДДС


Запишете се