UX София 2016

Конференция за потребителски ориентиран дизайн (UX design)Конференция за потребителски ориентиран дизайн (UX design)


Формат


Лектори и теми

 

Мартина Миц
Мартина започна като самоук уеб дизайнер през 2001 г. От самото начало подходът ? е потребителски-ориентиран, въпреки че не е запознатa с определението "UX". През 2007 г. тя приключва обучението си по психология.

Професионалният опит и страстта на Мартина да включва в работата си гледната точка на потребителите катализират решението ? да започне работа като UX дизайнер. На първо време се нарича "Conceptioner". Оттогава Мартина е допринесла за продуктите на много разпознаваеми компании като eBay, PayPal, Emirates Airlines, Volkswagen, Telekom и други.

Участието ? в UX София за последните две години е значим момент по UX пътя на Мартина и тя решава да даде нещо  повече и да работи по-тясно с тази невероятна общност.

 

Дан Корк, разработчик

Заедно с инженерния екип на Hungry Geek, Дан стои зад Holiday Extras, сайт за самолетн биети, хотели и наем на коли. Бърника в интернет над 8 години.

До края на 2014 той работи като главен разработчик за британска дигитална агенция. Основната му страст е към потребителски ориентирания интерфейс. През изминалата година Дан е имал няколко статии, публикувани в net magazine и изнесени като лекции в Future Of Web Design, New York.

 

Ави ??цкович, UX дизайнер, основател на UX Salon.

Ави е професионален, дигитален дизайнер с над 15 години опит, собственик на Internet of Things News Network.

Страстта на Ави се захранва от пресечната точка на физическите и дигиталните светове и той често е канен да говори за нововъзникващите дизайн и UX тенденции.
В момента Ави работи като независим UX консултант и е основател на UX Salon, международна конференция за UX дизайн в Тел Авив.

 

Стивън Андерсън Стивън Андерсън
Mеждународно известен лектор и консултант от Далас, САЩ.

Той е създател на картите Mental Notes card deck, инструмент, който помага да се внедри психологията в създаването на интерактивен дизайн. Той е автор на редица книги, сред които Seductive Interaction Design, която отговаря на въпроса “Как да накараме хората да се влюбят в приложенията ни?”

Между публичните си изяви и работата по проекти, Стивън предлага тренинги, които учат как да се работи в креативен екип, как да се визуализира взаимодействие и да се подобрява потребителското изживяване.


Javier Simon CuelloХавиер Коелю
UX дизайнер, експерт в областта на мобилните приложения.

В момента Хавиер живее в Барселона, където работи по различни проекти за малки и големи компании като Telefonica, Zara, Yahoo! и FC Barcelona.

??ма завиден опит в проектирането на мобилни приложения. Споделя ги в книга Designing Mobile Apps, като съавтор. С времето тя става задължително четиво за всички, които желаят да се потопят в света на проектиране на приложения за Android, IOS и Windows Phone.

 

Ерик Райс, Партньор във FatDUX Group.

Ерик е изпълнителен директор на базираната в Копенхаген FatDUX Group, която проектира интерактивно онлайн и офлайн съдържание. Компанията поддържа офиси в Европа и Северна Америка.

 

 

 Dimiter SimovДимитър Симов (Джими)
Консултант по ползваемост.
От 2000 г. работи за популяризирането на ползваемостта в България. Участвал е в много софтуерни и ??Т проекти като проектант и консултант. Проектирал е интерфейса и взаимодействието на продукти като система за билинг, софтуерна система за уравление на контактите (CRM), система за онлайн обучение, система за електронно банкиране и други.

Създава и води курсове по писане на потребителска документация, създаване на ползваеми продукти, писане за уеб, тестване на софтуер. Завършил е Американсия университет в България, специалност ??зследвания на Югоизточна Европа. Учил е когнитивна наука в Нов български университет.

 

Тепърва ще бъдат обявени още лектори и теми.

Място

х-л Холидей ??н София
София,Младост 4, Бизнес парк
Към карта

Конференция за UX дизайн и ползваемост

8, 9 и 10 юни 2016

Цена на пълен пакет: 1300 лв. с ДДС

 


Запишете се